Portfolio

Een overzicht van door CMSeasy ontwikkelde en/of in onderhoud zijnde websites.

Tuinkrant

De website tuinkrant.com (tuinieren voor beginners) bevat meer dan 1000 artikelen over tuinieren. Bezoekers kunnen zoeken naar artikelen op zoekterm of op een gealfabetiseerde tuinartikelen index.

De website is gebouwd in Drupal 7. De content is gemigreerd vanuit een Drupal 6 website, die jaren geleden al was gemigreerd vanuit Drupal 5. Tijdens de migratie is de content opgeschoond van verouderde html opmaak.

In het hoofdmenu zijn menu linken gemaakt naar de inhoud van de plantengids en de snoeigids. Deze twee gidsen zijn (nog?) niet opgenomen in het Drupal CMS systeem.

Groeninfo

Groeninfo.com is een website gemaakt voor tuinliefhebbers en door tuinliefhebbers en staat boordevol tuintips over tuinieren, tuinaanleg en tuinonderhoud.

De site is gebouwd in Drupal 7 met SOLR server en  Facet search om het zoekproces te versnellen. De content van de site komt uit diverse oudere websites en meerdere databases.
Deze databases zijn opgeschoond en geschikt gemaakt om te uploaden/migreren naar de nieuwe site. In totaal werden gemigreerd, ca:

Connectingfriends

Connectingfriends is een platvorm voor gastvrije mensen die openstaan voor het ontmoeten van andere mensen.  De site is tweetalig, Engels en Nederlands, maar richt zich ook op mensen die andere talen spreken.

Het is een leden site waarvoor een bijdrage wordt gevraagd die gebruikt wordt voor projecten, die kansen creëren voor anderen, die de leden gezamenlijk overeenkomen. Onderdeel van de registratie is de betaling van deze bijdrage. Hiervoor wordt de betalingsfunctie van Drupal e-commerce gebruikt.

Asterics

ASTERICS is een 4-jarig project dat onderzoekers, wetenschappers, ingenieurs, hardware- en softwarespecialisten uit de astronomie, astrofysica en astro-deeltjesfysica samenbrengt. Op deze gebieden worden nieuwe instrumenten ontwikkeld die gemeenschappelijke uitdagingen hebben, zoals de overdracht, verwerking of opslag van grote hoeveelheden gegevens. Door samen te werken, kunnen gemeenschappelijke oplossingen voor deze uitdagingen worden gevonden. ASTERICS wil de ontwikkeling van deze oplossingen faciliteren en versnellen door samenwerking te stimuleren.

MKBDoorgaan

Stichting MKBDoorgaan.nl is opgegaan in Geldfit. De website mkbdoorgaan.nl is publiekelijk niet meer toegankelijk. De koppeling naar het CRM systeem is nog operationeel. Onderstaande gegevens zijn niet meer up to date.

Stichting MKBDoorgaan.nl geeft onafhankelijke en kosteloze hulp aan ondernemers met (financiële) problemen of een groeiuitdaging.

De website heeft een twee hoofdfuncties:

Singlegolfers

De website SingleGolfers.nl is een online cummunity website voor golfers die contact zoeken met medegolfers: voor een chat of een golf afspraak. Er worden regelmatig golfevenementen georganiseerd in binnen- en buitenland. Leden kunnen op een eenvoudige manier en in een betrouwbare omgeving met elkaar in contact komen voor een golfafspraak.